Recenze

Souhrn recenzí produktu Nordic Walking hole:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Nordic Walking hole Leki Response 2019

Mé první hůlky měly pevné rukavičky a to mi nevyhovovalo.Proto jsem objednal hůlky s vypínacíma rukavičkama a jsem maximálně spokojený.Jsou to výborné hůlky.Mohu doporočit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.05.2017)

Perfektní hůlky,za dobrou cenu.

-----------


Recenze Nordic Walking hole Leki Response 2019

Výborné NW hůlky s dobrým poměrem výkon/cena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2017)

Odepínatelné rukavičky. Není potřeba vždy ruku pracně z rukavičky vysmekávat. Rukavičky výrobce vyrábí a dodává ve dvou velikostech. Výrobce nabízí i náhradní gumové botičky a gumové botičky "okované" - s vloženými protiskluzovými hroty. Hůlky jsou velmi lehké. Jedny z nejlehčích na trhu. Hůlky jsou jednodílné, tudíž nedrnčí a nesloží se vám když na ně nejvíc spoléháte.

Ze dvou vyráběných velikostí rukaviček je u výrobku ta menší. Chlap si proto musí větší rukavičky koupit zvlášť. Tento e-shop větší rukavičky neprodává. Ale to není nevýhoda výrobku nýbrž obchodu. Dříve popsané gumové botičky tento e-shop neprodává. Je to ovšem chyba obchodu, ne výrobku anebo výrobce. Jsou asi méně skladné, ale to je malá daň za jejich velkou výhodu - jednodílnost, lehkost a spolehlivost.


Recenze Nordic walking hole WORKER Dachstein

Tyto hole vlastním už 3 roky. Za tu dobu jsem s nimi urazil stovky kilometrů. Jsou ideální na nordic walking díky rukojeti s fixací zápestí na suchý zip. Jen je potřeba si dát pozor, jak kvalitní náhradní patky (botičky) si kupujete - ty levné jsou většinou pouze na několik použití.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.07.2013)

Kvalita za příznivou cenu


Recenze Nordic walking hole inSPORTline Vilarica

Až na citované drobnosti dobrá hůl pro nenáročné, rekreační provozování "nordic walking". A jak se říká "maličkosti tvoří dokonalost, dokonalost není maličkost"

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2017)

bohaté příslušenství (botičky, talířky, reflexní prvky, pouzdro)

v honosně nazvaném "Uživatelském manuálu" by bylo vhodné do části "Použití" doplnit bod jak používat nastavitelné poutko (zkrácení závěsu poutka, jeho správné použití). Dále bych doporučoval vypustit některé části, které s výrobkem nesouvisí (nebo snad k holím jako dárek dostanu jízdní kolo ?) Viz pasáž na co se nevztahuje reklamace_Záruční podmínky se nevztahují na závady vzniklé: zaviněním uživatele tj. poškození výrobku neodbornou repasí, nesprávnou montáží, nedostatečným zasunutím sedlové tyče do rámu, nedostatečným utáhnutím pedálů v klikách a klik ke středové ose Zdálo se mě to neuvěřitelné, chtěl jsem to zkonzultovat s Manuálem, ale byla to realita:poutka u obou holí byla vložena obráceně. Bylo nutné vysunout klínek a celé poutko o 180° otočit. Jinak při správném navlečení poutka na ruku (ruku je samozřejmě nutné do poutka vsunout zespodu) došlo k překroucení obou pásků závěsu, což následně nepříjemně tlačilo v oblasti dlaně mezi palcem a ukazováčkem


Recenze Nordic Walking hole Leki Response 2019

Tento produkt jsem zvolil po předchozí zkušenosti sholemi skládacími za 500 kč,které po dvouměsíčním používání nevydržely.Jsem aktivní chodec a kvalita holí je proto prioritou.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.08.2014)

jsou pevné,lehké dobře se s nimi chodí


Recenze Nordic Walking hole Leki Response 2019

Ve srovnání např. s italskými holemi Fizan se mi zdají hole Leki precizněji provedené. Mohu doporučit. Sám jsem je koupil na doporučení zkušené osoby.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2013)

Lehké, elegantní hole a slušně provedené mechanické části (odepínání poutek).


Recenze Nordic Walking hole Leki Response

Tento produkt jsem zvolil po předchozí zkušenosti sholemi skládacími za 500 kč,které po dvouměsíčním používání nevydržely.Jsem aktivní chodec a kvalita holí je proto prioritou.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.08.2014)

jsou pevné,lehké dobře se s nimi chodí


Recenze Nordic Walking hole Leki Instructor Lite 2019

mám s nimi výborné zkušenosti já i manželka, proto jsem je pořídil pro naši milou snachu na hezké procházky

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.11.2016)

výborné a lehké , jednoduché nastavení potřebné výšky holí, výborný úchop a odepínací "rukavička", usnadňující uvolnění "rukavičky" bez toho, že by bylo třeba "rukavičku" svlékat z ruky

nic


Recenze Nordic walking hole WORKER Dachstein

Nevím,zdály se mi výhodné pro můj věk v postavu. Chodím aspoň jednou týdně, docela se uleví kloubům a procvičí i ruce. Při chůzi se mě často lidé ptají (hlavně srdcaři),kde jsem je vzala,tak jim to ochotně sděluji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2009)

Nordic Dachtein jsem si objednala jako tréninkový doplněk k lyžím, jelikož je mi 68 let a odjela jsem do Rakouska na sjezdovky

žádné


Recenze Nordic Walking hole Leki Prestige

Jsem z nich nadšená. Chodím teď s nimi skoro denně 6 km. Někdy víc někdy miň. :-) Jsou fakt super lehké, praktické. Velmi doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2012)

Super lehké!!! Svěle se mi s nimi chodí. Jsem nadšená!

Žádné


Recenze Nordic Walking hole Leki Response

Ve srovnání např. s italskými holemi Fizan se mi zdají hole Leki precizněji provedené. Mohu doporučit. Sám jsem je koupil na doporučení zkušené osoby.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2013)

Lehké, elegantní hole a slušně provedené mechanické části (odepínání poutek).


Recenze Nordic Walking hole Leki Response 2019

Skládací jsem nechtěla, neboť to stejně jednou nastavím a už to sedí. Nechtěla jsem bojovat stále s délkou. Proto mám pevné a jsem spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2017)

Jsou krásně lehoučké, ani nevím, že je mám v ruce...

Neskladné do auta, ale s tím jsem počítala.


Recenze Nordic Walking hole inSPORTline Hiker

Stejně jako u mnoha jiných takových produktů, bolestně schází podrobnější návod k nastavení/použití. Teprve při povytažení jednotlivých částí přijdete na to, jak jsou hůlky odpruženy. A jak se dají teleskopické části aretovat.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.01.2018)

lehké, odpružené, nastavitelné hůlky, bohatě splnily mou představu o procházkách ve stylu nordic walking - přičemž já nelámu rekordy, denně ujdu maximálně pět kilometrů a po asfaltu hůlky se příjemně drží (korkové rukojeti, textilní přidržovací pásky) adekvátní cena

chybí návod na aretaci v potřebné délce, pokud máte s podobným teleskopickým řešením zkušenosti, vadit vám to nebude, ale já jsem řadu desítek minut experimentoval, než jsem přišel na to, že jednotlivé díly se musí povytáhnout do polohy STOP, a tam že se základ aretace zdaří Chybí údaj o výrobci.