Recenze

Souhrn recenzí produktu Nordic Walking hole:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Nordic Walking hole inSPORTline Hiker

Stejně jako u mnoha jiných takových produktů, bolestně schází podrobnější návod k nastavení/použití. Teprve při povytažení jednotlivých částí přijdete na to, jak jsou hůlky odpruženy. A jak se dají teleskopické části aretovat.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.01.2018)

lehké, odpružené, nastavitelné hůlky, bohatě splnily mou představu o procházkách ve stylu nordic walking - přičemž já nelámu rekordy, denně ujdu maximálně pět kilometrů a po asfaltu hůlky se příjemně drží (korkové rukojeti, textilní přidržovací pásky) adekvátní cena

chybí návod na aretaci v potřebné délce, pokud máte s podobným teleskopickým řešením zkušenosti, vadit vám to nebude, ale já jsem řadu desítek minut experimentoval, než jsem přišel na to, že jednotlivé díly se musí povytáhnout do polohy STOP, a tam že se základ aretace zdaří Chybí údaj o výrobci.


Recenze Nordic Walking hole Leki Response 2018

Mé první hůlky měly pevné rukavičky a to mi nevyhovovalo.Proto jsem objednal hůlky s vypínacíma rukavičkama a jsem maximálně spokojený.Jsou to výborné hůlky.Mohu doporočit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.05.2017)

Perfektní hůlky,za dobrou cenu.

-----------


Recenze Nordic walking hole WORKER Dachstein

Nevím,zdály se mi výhodné pro můj věk v postavu. Chodím aspoň jednou týdně, docela se uleví kloubům a procvičí i ruce. Při chůzi se mě často lidé ptají (hlavně srdcaři),kde jsem je vzala,tak jim to ochotně sděluji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2009)

Nordic Dachtein jsem si objednala jako tréninkový doplněk k lyžím, jelikož je mi 68 let a odjela jsem do Rakouska na sjezdovky

žádné


Recenze Nordic Walking hole Leki Response 2018

Tento produkt jsem zvolil po předchozí zkušenosti sholemi skládacími za 500 kč,které po dvouměsíčním používání nevydržely.Jsem aktivní chodec a kvalita holí je proto prioritou.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.08.2014)

jsou pevné,lehké dobře se s nimi chodí


Recenze Nordic Walking hole Leki Response

Tento produkt jsem zvolil po předchozí zkušenosti sholemi skládacími za 500 kč,které po dvouměsíčním používání nevydržely.Jsem aktivní chodec a kvalita holí je proto prioritou.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.08.2014)

jsou pevné,lehké dobře se s nimi chodí


Recenze Nordic walking hole inSPORTline Vilarica

Až na citované drobnosti dobrá hůl pro nenáročné, rekreační provozování "nordic walking". A jak se říká "maličkosti tvoří dokonalost, dokonalost není maličkost"

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.12.2017)

bohaté příslušenství (botičky, talířky, reflexní prvky, pouzdro)

v honosně nazvaném "Uživatelském manuálu" by bylo vhodné do části "Použití" doplnit bod jak používat nastavitelné poutko (zkrácení závěsu poutka, jeho správné použití). Dále bych doporučoval vypustit některé části, které s výrobkem nesouvisí (nebo snad k holím jako dárek dostanu jízdní kolo ?) Viz pasáž na co se nevztahuje reklamace_Záruční podmínky se nevztahují na závady vzniklé: zaviněním uživatele tj. poškození výrobku neodbornou repasí, nesprávnou montáží, nedostatečným zasunutím sedlové tyče do rámu, nedostatečným utáhnutím pedálů v klikách a klik ke středové ose Zdálo se mě to neuvěřitelné, chtěl jsem to zkonzultovat s Manuálem, ale byla to realita:poutka u obou holí byla vložena obráceně. Bylo nutné vysunout klínek a celé poutko o 180° otočit. Jinak při správném navlečení poutka na ruku (ruku je samozřejmě nutné do poutka vsunout zespodu) došlo k překroucení obou pásků závěsu, což následně nepříjemně tlačilo v oblasti dlaně mezi palcem a ukazováčkem


Recenze Nordic Walking hole Leki Response 2018

Skládací jsem nechtěla, neboť to stejně jednou nastavím a už to sedí. Nechtěla jsem bojovat stále s délkou. Proto mám pevné a jsem spokojená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2017)

Jsou krásně lehoučké, ani nevím, že je mám v ruce...

Neskladné do auta, ale s tím jsem počítala.


Recenze Nordic Walking hole Leki Response

Ve srovnání např. s italskými holemi Fizan se mi zdají hole Leki precizněji provedené. Mohu doporučit. Sám jsem je koupil na doporučení zkušené osoby.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2013)

Lehké, elegantní hole a slušně provedené mechanické části (odepínání poutek).


Recenze Nordic Walking hole Leki Response 2018

Výborné NW hůlky s dobrým poměrem výkon/cena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2017)

Odepínatelné rukavičky. Není potřeba vždy ruku pracně z rukavičky vysmekávat. Rukavičky výrobce vyrábí a dodává ve dvou velikostech. Výrobce nabízí i náhradní gumové botičky a gumové botičky "okované" - s vloženými protiskluzovými hroty. Hůlky jsou velmi lehké. Jedny z nejlehčích na trhu. Hůlky jsou jednodílné, tudíž nedrnčí a nesloží se vám když na ně nejvíc spoléháte.

Ze dvou vyráběných velikostí rukaviček je u výrobku ta menší. Chlap si proto musí větší rukavičky koupit zvlášť. Tento e-shop větší rukavičky neprodává. Ale to není nevýhoda výrobku nýbrž obchodu. Dříve popsané gumové botičky tento e-shop neprodává. Je to ovšem chyba obchodu, ne výrobku anebo výrobce. Jsou asi méně skladné, ale to je malá daň za jejich velkou výhodu - jednodílnost, lehkost a spolehlivost.


Recenze Nordic walking hole WORKER Dachstein

Tyto hole vlastním už 3 roky. Za tu dobu jsem s nimi urazil stovky kilometrů. Jsou ideální na nordic walking díky rukojeti s fixací zápestí na suchý zip. Jen je potřeba si dát pozor, jak kvalitní náhradní patky (botičky) si kupujete - ty levné jsou většinou pouze na několik použití.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.07.2013)

Kvalita za příznivou cenu


Recenze Nordic Walking hole Leki Response 2018

Ve srovnání např. s italskými holemi Fizan se mi zdají hole Leki precizněji provedené. Mohu doporučit. Sám jsem je koupil na doporučení zkušené osoby.

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2013)

Lehké, elegantní hole a slušně provedené mechanické části (odepínání poutek).


Recenze Nordic Walking hole Leki Prestige

Jsem z nich nadšená. Chodím teď s nimi skoro denně 6 km. Někdy víc někdy miň. :-) Jsou fakt super lehké, praktické. Velmi doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze WORKER.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2012)

Super lehké!!! Svěle se mi s nimi chodí. Jsem nadšená!

Žádné


Recenze Nordic Walking hole Leki Instructor Lite 2019

mám s nimi výborné zkušenosti já i manželka, proto jsem je pořídil pro naši milou snachu na hezké procházky

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.11.2016)

výborné a lehké , jednoduché nastavení potřebné výšky holí, výborný úchop a odepínací "rukavička", usnadňující uvolnění "rukavičky" bez toho, že by bylo třeba "rukavičku" svlékat z ruky

nic